Likeuren

 

 

Naast diverse distillaten werkt De Kleine Distilleerderij ook aan de ontwikkeling van een likeurenrange. Omdat De Kleine Distilleerderij uitsluitend eerlijke producten levert waarbij de smaak wordt verkregen uit natuurlijke ingrediënten duurt de ontwikkeling van een nieuwe likeur wat langer. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om de gewenste smaak te vangen.

 

Cold Brewed Koffielikeur

De eerste likeur van de kleine distilleerderij is direct een goed voorbeeld van een eerlijk product met een uitzonderlijk goede smaak. De Cold Brewed Koffielikeur bevat slechts koffie-extract, wodka, suiker, en vitamine C als antioxidant. De Cold Brewed Koffielikeur is een vernieuwende koffielikeur die voor 100% smaakt naar de gebruikte koffieboon, u kunt dus zelfs de oorsprong van de koffie proeven in de likeur. (klik op het etiket voor meer informatie). Bij de internationale Liqueur Masters competitie werd de Cold Brewed Koffielikeur direct bekroond met een Master titel.

 

 

 


Notendop

Notendop is een op whisky gebaseerde drank die wordt gerijpt op walnoten en aangezoet met honing. Dit is geen likeur want het suikergehalte is wettelijk gezien te laag. Aangezien dit lage suikergehalte er juist voor zorgt dat u Notendop puur kunt genieten, is De Kleine Distilleerderij lekker eigenwijs en brengt u deze gedistilleerde drank. Probeer Notendop en oordeel zelf!