Cocktail van de Maand; Coffee & Tonic

Cocktail van de Maand; Coffee & Tonic

Dit keer een hele jonge, hippe cocktail van de maand; de Coffee & Tonic. Hoewel de combinatie voor velen onverwacht zijn is deze sinds een paar jaar super trendy in grote steden over de hele wereld. De origine ligt naar verluidt in Helsingborg Zweden, waar koffiebar Koppi de mocktail op de kaart zette. De goede smaak, en de mooie instagram foto’s zorgden voor een snel groeiende bekendheid.

Het origineel is dus een mocktail, op basis van een espresso. Wij maken een heerlijke cocktail, op basis van onze Cold Brewed Koffielikeur. Voor de garnering een takje munt, daar hoeft u niet zuinig mee te zij n want de muntsmaak is een goede toevoeging in de cocktail.           

Ingrediënten;

Recept;

Eigenlijk heel simpel, Ijsklontjes in het glas. Vervolgens de tonic opgieten en aftoppen met Cold Brewed Koffielikeur. Garneren met een takje munt en Proost!

Genieten van een Coffee & Tonic in de aanloophaven (Zeewolde)
Posted on: 30 augustus 2019Roelof