Cocktail van de Maand; Rhubarb-Tini

Cocktail van de Maand; Rhubarb-Tini

De cocktail van de maand oktober komt dit jaar wat aan de late kant, we waren namelijk wat druk met de ontwikkeling en introductie van onze nieuwe likorettes. Daarmee hebben we nu wel meteen een cocktail van de maand in elkaar gezet.

Ingrediënten;

Onze Rabarbino is een heerlijke likorette die zich prima puur laat genieten, maar de pure rabarbersmaak van Rabarbino combineert ook fantastisch met Earl Grey Gin en appel. De Rhubarb-Tini heeft al deze elementen, en een kleine dosis witte vermouth als bonus.           

Recept;

De garnering van appel kan natuurlijk op diverse manieren, de garnering in de foto is minder lastig als het lijkt; snij eerst een partje van een appel, en snij vervolgens voorzichtig een iets kleiner partje uit dat eerste part. Herhaal dat nog één of twee keer en de garnering is klaar.

Verder is de cocktail ook niet heel complex, doe alle ingrediënten (behalve de garnering) in een cocktailshaker en schud goed tot de drank is afgekoeld. Dan uitgieten in een cocktailglas via een zeef, en garneren. Proost!

Rhubarb-Tini
Posted on: 20 oktober 2019Roelof