Cocktail van de Maand; Pink Spring

Cocktail van de Maand; Pink Spring

Het is overduidelijk lente; het zonnetje schijnt, de temperaturen gaan omhoog, de tulpenvelden komen in bloei, en in onze tuin staat de sierkers te schitteren. Daar kwam dan ook de inspiratie voor de cocktail van de maand vandaan; de Pink Spring.

Pink Spring is in een handomdraai gemaakt, al zult u waarschijnlijk wel even naar de slijter moeten voor wat kersenlikeur. De smaak van kersen combineert goed met onze Earl Grey Gin, en aangevuld met lemon & Lime Soda heeft u een heerlijke en bijzonder kleurrijke lentecocktail.

Ingrediƫnten;

  • 50ml Earl Grey Gin
  • 25ml Kersenlikeur
  • 200 ml Lemon & Lime Soda
  • (IJsklontjes)
  • Kersenbloesem (Ter Garnering)

Recept;

Als u tijd heeft om zich goed voor te bereiden zet de ingrediƫnten dan alvast in de koelkast, zo maakt u net als wij een heerlijke koele cocktail zonder ijsklontjes. Als dat te lang gaat duren kan het natuurlijk ook gewoon met een paar ijsklontjes in een glas. Verder is het heel simpel, Earl Grey Gin en kersenlikeur samenvoegen in een mooi glas en daar de Lemon & Lime bijschenken. Garneren met wat kersenbloesem en lekker buiten in het zonnetje gaan zitten genieten.

Proost!

Pink Spring

Posted on: 11 april 2020Roelof