Cocktail van de Maand; Cranberry Smash

Cocktail van de Maand; Cranberry Smash

De Cranberry Smash is een milde cocktail met een stevige smaak. Het is nu cranberrie seizoen en daar moest natuurlijk een cocktail mee gemaakt worden. We combineerden appel cider en limoen met de verse cranberries en UnLoched Whisky voor deze delicatesse.

Ingrediƫnten;

  • 30 ml UnLoched Whisky
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 limoen geperst
  • 1 handje cranberries
  • 200ml Appelcider
  • Garnering; Appel & Cranberry
  • IJsklontjes

Recept;

Stamp de cranberries in een cocktailshaker samen met de suiker zodat het vocht vrijkomt, voeg daarna limoen en whisky toe. IJsklontjes erbij en flink schudden zodat de inhoud afkoelt en de suiker oplost. Schenk dit in een glas en voeg daarna de appelcider toe, garneren en proost!!

Cranberry Smash

Posted on: 20 oktober 2021Roelof