Cocktail van de Maand; Rhubarb Negroni

Cocktail van de Maand; Rhubarb Negroni

Als afsluiter van het jaar kozen we voor deze fantastische variant op de Negroni, met RoyalTea en Rabarbino in combinatie met Campari geeft de Rhubarb Negroni een gevaarlijk lekkere kruidige cocktail.

De Rhubarb Negroni is als stirred cocktail ook nog eens uiterst eenvoudig te maken, in een handomdraai voegt u de ingrediƫnten samen in een glas. Natuurlijk wel even garneren met een schijfje citrusfruit en eventueel een stukje groen uit de kerstboom.

Ingrediƫnten;

  • 30 ml RoyalTea
  • 60 ml Rabarbino
  • 60 ml Campari
  • IJsklontjes
  • Citrus schijfje en kersttakje ter garnering

Recept;

Vog de dranken en het ijs samen in een glas, even roeren om te mengen en te koelen. Garneren en Proost!

Rhubarb Negroni

Posted on: 30 december 2021Roelof