Cascarino

Onze Cascarino maken we van gedroogde koffiebessen, ofwel het vruchtvlees wat om een koffieboon heen zit en wat helaas nog vaak wordt weggegooid bij de productie van koffie.

Deze koffiebessen, ook wel Cascara genoemd, hebben een unieke fruitige smaak die eigenlijk helemaal niet aan koffie doet denken. In ons geval worden de bonen gedroogd zodat ze in goede conditie naar Nederland verscheept kunnen worden. Eenmaal in de distilleerderij zetten we de koffiebonen op alcohol om die unieke smaak uit de bonen te trekken, een paar dagen later zit de volle smaak in de alcohol en kunnen de bonen er weer uit gefilterd worden. Nog even wat suiker toevoegen en dan kan de Cascarino gebotteld worden.

Cascarino heeft dus een heerlijke en unieke smaak van gedroogd fruit, en laat zich het beste licht gekoeld en puur genieten. Kleine tip; Cascarino matched uitstekend met een borrelplank!

Voedingsinformatie

U wilt graag weten wat u eet en drinkt, en wij maken ambachtelijke producten van de beste ingrediënten die we graag laten zien. Staat er de ingrediënten een extract dan is dit in de distilleerderij vervaardigd.

Ingrediënten; Water, Cascaraextract (Alcohol, Cascara), Suiker.

Cocktailtips

Rhubarb-Tini