Hibiscino

Nu Verkrijgbaar in onze nieuwe fles!
Het oude label

Hibiscino wordt gemaakt door een kruidenextract te trekken met als hoofdingrediënt hibiscusbloemen, ook wel bekend als Flor de Jamaica. Deze bloemen worden in vele landen over de hele wereld gebruikt in gerechten of om dranken mee te maken, soms zonder extra toevoegingen maar meestal in combinatie met wat ondersteunende kruiden. Hibiscus heeft een kenmerkende zurige, frisse smaak die heel goed combineert met diverse kruiden.

Voor Hibiscino hebben we een aantal kruiden gekozen die de drank een beetje een winters karakter geven, door te combineren met verse gember en kaneel komt automatisch de associatie met koudere dagen. Deze associatie wordt nog eens extra benadrukt als u Hibiscino iets opwarmt voor het uitschenken, zet daarvoor een geopende fles is een pan met heet water (50-60°C). Maar Hibiscino laat zich ook buiten het winterseizoen prima genieten, gekoeld is de associatie met winter direct een stuk minder. Schenk Hibiscino in een glas met wat ijs en het is puur genieten op een zonnig terras, of probeer eens één van de cocktailsuggesties.

Open en eerlijk;

U wilt graag weten wat u eet en drinkt, en wij maken ambachtelijke producten van de beste ingrediënten die we graag laten zien. Staat er in de ingrediëntenlijst een extract vermeld dan is dit extract in de distilleerderij vervaardigd.

Ingrediënten: Kruidenextract (Water, Hibiscusbloemen, Gember, Kaneel, Piment, Kruidnagel), Suiker, Rum, Citroenzuur.

Cocktailtips

Jamaican Winter