Rabarbino

Rabarbino wordt gemaakt door een stevige dosis rabarber op alcohol te zetten samen met een klein beetje vanille, en deze vervolgens een aantal weken te laten rusten. Tijdens deze periode neemt de alcohol die heerlijk friszurige smaak over van de rabarber, en kunnen we de likorette inmengen met suiker en water. Met wat extra appelzuur wordt Rabarbino nog wat frisser en is deze klaar voor consumptie. U drinkt Rabarbino het beste gekoeld en puur of in één van de cocktailsuggesties.

Cocktailsuggesties

Rubarb Prosecco

  • 30 ml Rabarbino
  • 120 ml Prosecco

Rhubarb Daiquire

  • 60 ml Rabarbino
  • 30 ml Donkere Rum
  • 15 ml Limoensap

Rhubarb Colins

  • 30 ml Rabarbino
  • 45 ml Gin
  • 30 ml Limoensap
  • 100 ml Bruiswater

Voedingsinformatie

U wilt graag weten wat u eet en drinkt, en wij maken ambachtelijke producten van de beste ingrediënten die we graag laten zien. Staat er de ingrediënten een extract dan is dit in de distilleerderij vervaardigd.

Ingrediënten; Water, Kruidenextract (Alcohol, Rabarber, Vanille), Suiker, Appelzuur.