Rabarbino

Rabarbino wordt gemaakt door een stevige dosis rabarber op alcohol te zetten, en deze een aantal weken te laten rusten. Tijdens deze periode neemt de alcohol die heerlijk friszurige smaak over van de rabarber, .

Voor Hibiscino hebben we een aantal kruiden gekozen die de drank een beetje een winters karakter geven, door te combineren met gember en kaneel komt automatisch de associatie met koudere dagen. Deze associatie wordt nog eens extra benadrukt als u Hibiscino iets opwarmt voor het uitschenken, zet daarvoor een geopende fles is een pan met heet water (50-60°C). Maar Hibiscino laat zich ook buiten het winterseizoen prima genieten, gekoeld is de associatie met winter direct een stuk minder. Schenk Hibiscino in een glas met wat ijs en het is puur genieten op een zonnig terras, of probeer eens één van de cocktailsuggesties.

Cocktailsuggesties

Rubarb Prosecco

  • 30 ml Rabarbino
  • 120 ml Prosecco

Rhubarb Daiquire

  • 60 ml Rabarbino
  • 30 ml Donkere Rum
  • 15 ml Limoensap

Rhubarb Colins

  • 30 ml Rabarbino
  • 45 ml Gin
  • 30 ml Limoensap
  • 100 ml Bruiswater

Voedingsinformatie

U wilt graag weten wat u eet en drinkt, en wij maken ambachtelijke producten van de beste ingrediënten die we graag laten zien. Staat er de ingrediënten een extract dan is dit in de distilleerderij vervaardigd.

Ingrediënten; Water, Kruidenextract (Alcohol, Rabarber, Vanille), Suiker, Appelzuur.