Private Label

De Kleine Distilleerderij maakt naast eigen producten ook diverse dranken in opdracht, ofwel private label productie. De kosten en minimum hoeveelheden hangen daarbij af van uw wensen, dus het is onmogelijk om vooraf een indicatie te geven. Bekijk hieronder eens de diverse opties, en neem vooral contact op zodat we een offerte voor u kunnen maken. 

1; De drank

Hier heeft u vast al een idee over, en wellicht heeft u zelfs een specifieke receptuur. Zo niet dan helpen we u graag m,et de ontwikkeling van een nieuwe receptuur of met het afvullen van één van onze recepten. We kunnen voor u distilleren, inmengen en/of afvullen.

2; De Fles

Uiteraard hebben we een aantal standaard flessen op voorraad, maar u kunt ook een geheel eigen fles aanleveren.

3; Het etiket

De Kleine Distilleerderij heeft de unieke mogelijkheid om vanaf 1 fles private label etiketten aan te bieden. Wenst u grotere aantallen dan heben we goede contacten met drukkerijen, en als u hulp nodig heeft bij het ontwerp kan onze graphic designer bijspringen .

4; De extra’s

Uw private label fles wordt nog unieker door deze mooi in te pakken of aan te bieden in een mooie verpakking. Bijvoorbeeld in een wijnkistje met uw eigen logo gegraveerd?

Voor keuzehulp en offertes: info@dekleinedistilleerderij.nl / 06-50511318 .