Private Label

Heeft u zelf een goed idee voor een distillaat of drank? Bij de Kleine distilleerderij kunt u een receptuur laten ontwikkelen of uw eigen receptuur laten produceren! De kosten en minimum hoeveelheden hangen daarbij sterk af van uw wensen en keuzes, dus het is onmogelijk om vooraf een indicatie te geven. Bekijk hieronder eens de diverse opties, en neem vooral contact op zodat we uw wensen kunnen bespreken en een offerte voor u kunnen maken. 

1; De drank

Hier heeft u vast al een idee over, en wellicht heeft u zelfs een specifieke receptuur. Zo niet dan helpen we u graag met de ontwikkeling van een nieuwe receptuur of met het afvullen van één van onze recepten. We kunnen voor u distilleren, inmengen en/of afvullen.

2; De Fles

Uiteraard hebben we een aantal standaard flessen op voorraad, maar u kunt ook een geheel eigen fles aanleveren.

3; Het etiket

De Kleine Distilleerderij heeft de unieke mogelijkheid om vanaf 1 fles private label etiketten aan te bieden. Wenst u grotere aantallen dan heben we goede contacten met drukkerijen.

4; De extra’s

Uw private label fles wordt nog unieker door deze aan te bieden in een mooie verpakking. Wat dacht u van een wijnkist met uw eigen logo gegraveerd?

Voor keuzehulp en offertes: info@dekleinedistilleerderij.nl / 06-50511318 .