Private Label

Heeft u zelf een goed idee voor een distillaat of drank? Bij de Kleine distilleerderij kunt u een receptuur laten ontwikkelen of uw eigen receptuur laten produceren! Dat kan voor de meeste dranken al vanaf 100l, over het algemeen nemen de productiekosten per fles af bij grotere hoeveelheden. De exacte kosten hangen sterk af van uw wensen en keuzes, dus het is onmogelijk om direct een prijsindicatie te geven. Neem dus vooral contact met ons op en vertel ons over de gewenste drank (type, alcoholgehalte, randvoorwaarden, marketingconcept) zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat voor u de beste oplossing is.  

1; De drank

Hier heeft u vast al een idee over, en wellicht heeft u zelfs een specifieke receptuur. Zo niet dan helpen we u graag met de ontwikkeling van een nieuwe receptuur of met het afvullen van één van onze recepten. We kunnen voor u distilleren, inmengen en/of afvullen.

2; De Fles

Voor kleinere projecten tot 1000 flessen kopen we regelmatig in via http://www.glasverpakkingen.nl , http://www.flessenland.nl, of http://www.kefla.de. Voor grotere hoeveelheden zijn er nog veel meer mogelijkheden, en u kunt natuurlijk ook altijd zelf de flessen aanleveren.

3; Het etiket

Labels zijn natuurlijk zeer belangrijk bij de verkoop van uw private label. Wij hebben geen ontwerpservice en adviseren om het contact met de drukkerij via uw ontwerper te laten lopen. We hebben wel ervaringen met diverse drukkerijen en kunnen u adviseren.

4; De extra’s

Uw private label fles wordt nog unieker door deze aan te bieden in een mooie verpakking. Wat dacht u van een wijnkist met uw eigen logo gegraveerd?

Voor keuzehulp en offertes: info@dekleinedistilleerderij.nl / 06-50511318 . Om u goed van dienst te zijn ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie bij de aanvraag.

Om teleurstellingen te voorkomen; we maken geen koolzuurhoudende dranken omdat we daarvoor niet de juiste productieapparatuur hebben. Ook alcoholvrije dranken maken we niet omdat bij eerdere projecten de smaak ons steeds tegenviel. En zoals eerder vermeld, bij producties van <100l lopen de productiekosten bijna altijd te hoog op dus hanteren we 100l als minimum voor nieuwe aanvragen…het kan natuurlijk zijn dat uw drank pas bij een groter volume prijstechnisch interessant wordt.